Disse to kvinnene filmet himmelen mens de var ute og padlet. Men VENT til du ser hva som skjer! Jeg har ikke ord!

109947

Jeg forstår virkelig disse to jentenes reaksjon.

Det de får se på himmelen når tusenvis av fugler dukker opp over båten er helt magisk. Jeg skulle ønske jeg kunne vært der og sett det selv! Det begynner litt sent, men bare hold ut. Etter 30 sekunder begynner det!

«Dette videoklippet rører meg til tårer. Jeg vet ikke om det berører naturens skjønnhet eller den menneskelige fascinasjonen av naturens skjønnhet. Alt jeg vet er at jeg elsker disse to kvinnene og hvert eneste levende vesen på denne planeten,» skriver en YouTube-bruker. Klippet har blitt sett 10 millioner ganger.

 

[adsense2]

 

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!