Den svenske tryllekunstneren får tusenvis til å klø seg i hodet. Men forstår du HVA han gjør?

165

Charlie Caper er en svensk illusjonist og gateartist fra Malmø, men er nå bosatt i Stockholm de få dagene per som han er i Sverige. Allerede som liten interesserte Charlie seg for alt fra ildsluking, sjonglering, akrobatikk og tryllekunst – men det var bare tryllekunsten som kom for å bli.

Da Charlie ble lei av å jobbe som dataprogrammerer, satset han i stedet alt på hobbyen sin, og siden har han levd av det. I  2009 kom han hjem til Sverige og tok hjem prisen i TV4s program «Talent 2009». Når jeg ser videoen nedenfor, skjønner jeg virkelig hvorfor.

 

[adsense2]

 

I videoen nedenfor viser Charlie resultatene fra en undersøkelse gjort om verdens hovedstader. I stedet for en kjedelig powerpont, viser han resultatet ved hjelp av en kortstokk. Dette er skikkelig imponerende!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!