Den døende hesten kollapser og skal snart avlives. Da skjer MIRAKELET som sjokkerer veterinæren

1428

Engelske Jane og Donald er de stolte eierne av 23 mektige shirehester. To av disse er 11-årige Beau og 16-årige Beatrice (Bea). Disse to er bestevenner og har vært uadskillelige siden de møttes.

Men så skjedde det fryktelige: Bea kollapset i stallen, og hadde store magesmerter. Problemet er svært alvorlig og jo lenger hun blir liggende, desto større er risikoen for at hun vil dø av organsvikt.

I hele seks lange timer gjør Donald og Jane alt i sin makt for å få henne til å reise seg. De ringer etter mer hjelp, men selv med remmer og maskiner får de ikke Bea på beina igjen.

Hjerteslagene og blodtrykket til hesten fortsatte å stige. Donald og Jane måtte innse den harde sannheten: Deres elskede Bea måtte snart avlives hvis hun ikke kom seg opp.

Men så, bare 20 minutter før hun skal avlives, kommer de på et siste desperat forsøk. De ville prøve å slippe bestevennen Beau ut av boksen sin istedet, slik at han kunne komme bort til Bea.

Så snart Jane åpnet døren til hingsten, løp han bort til boksen til Bea. Han lente hodet sitt over veggen helt ned til henne, og prøvde først å dytte henne opp med hodet. Deretter, når det ikke virket, biter han hardt fast i manen hennes for å dra henne opp.

Det er tydelig at han skjønner alvoret, og han jobber utrettelig for å hjelpe sin døende venn opp på beina.

Og snart skjer det noe – hun begynner å samle beina under seg! Beau klarte det ingen andre hadde fått til, og de kunne bare stå måpende å se på når Beau egenhendig reddet livet til sin kjære Bea.

SE den mirakuløse videoen nedenfor, og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!