Kua rømmer fra slakteren. 3 måneder senere får naturfotografen HAKESLEPP når han finner henne!

1515

Når et husdyr rømmer ut i det fri, er det sjeldent at det overlever lenge. Dyr som er født i fangenskap har aldri tilegnet seg kunnskapen som skal til for å overleve som ville dyr, og noen hjelp fra ville dyr kan de absolutt ikke regne med.

Men noen ganger skjer det unntak.

Denne unge kua fra Polen beviste dette da hun rømte fra sin skjebne hos slakteren – og fant sin nye familie i det fri.

Naturfotografen Rafal Kowalczyk sperret opp øynene av synet som møtte ham da han dro for å fotografere en lokal bisonflokk nær den østlige polske skogen Bialowieza.

Han måtte gni seg i øynene noen ganger, men knipset til slutt bilder av det han så: en ku som sto sammen med bisonflokken! Kua hadde rømt for flere måneder siden. Nå sto hun midt blant dem, og så sunn og frisk ut – det var tydelig at villdyrene hadde akseptert henne som et nytt medlem!

Men dette livet er farlig for kua. Hvis hun blir gjort gravid av en av disse tyrene, vil hun ikke overleve fødselen. Derfor kommer dyrevenner til å skille kua bort fra bisonflokken til sommeren, og gi henne et nytt hjem.

Du kan se videoen av den inkluderende flokken nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!