22. juli 2024

Hunden løper ut i vannet og bjeffer i panikk. Når matfar forstår hvorfor BRISTER hjertet mitt!

Rich og hunden hans Leia skulle ut på fisketur og dro ned til stranden Criccieth Beach i Wales. Vel fremme slipper Rich Leia løs, og begynner å filme og ta bilder og filme den fine stranden. Men så begynner hunden å bjeffe.

Leia har løpt ned til vannkanten og står der og bjeffer desperat for å få matfars oppmerksomhet. Hun pleide aldri å oppføre seg slik, så Rich skjønte med én gang at noe var galt. Han går raskt ned til henne og ser hva det er hun bjeffer sånn for: En liten delfinunge har strandet og sitter fast på steinene!

Delfinen er hjelpeløs og kommer til å dø uten øyeblikkelig hjelp. Rich bøyer seg raskt ned og løfter den lille delfinen lenger ut i vannet. Sammen med Leia holder de på lenge med å få delfinen til å svømme ut til sjøs igjen, og venter en time for å forsikre seg om at den ikke forviller seg opp på stranden igjen.

Hadde det ikke vært for Leias oppmerksomhet hadde nok ikke den lille delfinen klart seg. I videoen nedenfor kan du se hele den utrolige hendelsen fanget på film.

SE filmen og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook om du også synes det er fantastisk med dyr som hjelper andre dyr!