Mannen redder livet til hundene i den kokvarme bilen: Da blir eieren FORBANNET

485

Ja, vi vet det – det begynner å bli trist å lese om alle de egoistiske og uansvarlige eierne og foreldrene som etterlater hunder og barn i de glovarme bilene sine om sommeren, men DENNE historien skiller seg ut: Grunnen? Her får vi nemlig se eierens idiotiske reaksjon fanget på kamera!

En ting som har vært bra med alle disse grusomme historiene er jo at det har vist at det finnes mange gode medmennesker og dyrevenner der ute som er villige til å bryte opp en bildør eller knuse et vindu for å redde liv. Og mannen i denne videoen er intet unntak.

 

Engelskmannen Danny forteller da han gikk på butikken i Crawley, England, gikk han forbi to valper som satt innesperret i en varm bil på parkeringsplassen. Han reagerte på dette da det var 33°C ute, sola stekte ned på bilen og eieren hadde bare latt en bitteliten glipe stå åpen til hundene i bilen.

 

Synet plaget ham, men han håpte at eieren bare var like rundt hjørnet og gikk inn for å handle matvarene sine. Men da han kom ut igjen var valpene fremdeles inni bilen, og de pustet enda hardere enn da han først så dem.

 

Han plasserte varene sine i sin egen bil, og tok frem kameraet på mobilen – så begynte han å filme for å dokumentere hva han har sett, får hjelp fra vaktene ved butikken, og gir hundene frisk luft og vann. Og godt er det at han filmer, siden eieren øyeblikkelig begynner å lyve og fornekter alt han sier når hun til slutt kommer ut av butikken!

 

Denne videoen MÅ du bare se, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at Danny gjorde helt riktig!