Kvinnen finner stadig blomster ved døra: Så fanger hun ENDELIG sin hemmelige beundrer på kamera

1484

Det føles alltid spennende å flytte inn i et nytt hjem, på tross av at det er mye som skal gjøres og det føles som om man lever i et organisert kaos i over lengre tid. I tillegg vet man jo ikke noe særlig om de nye naboene sine, og man håper at man vil bli tatt godt imot i nabolaget.

Men da Rosie flyttet inn i sitt nye hus, hadde hun ingen anelse om hvor godt mottatt hun ville bli – hun fikk nemlig nydelige blomster på døra hver dag!

Først trodde hun bare at det var vinden som hadde blåst dem dit, for de lå ganske tilfeldig plassert foran terrassedøren hennes. Men så begynte det å skurre litt… dette var jo naboens blomster? Hvordan hadde de kommet seg helt bort til henne?

I tillegg oppdaget hun en annen merkelig ting: naboen hadde både hvite og rosa blomster, men det var bare de rosa som hadde «flydd» opp til døren hennes… Rosie begynte derfor å tenke at hun hadde en hemmelig beundrer.

 

Og det hadde hun helt rett i!

For en dag mens hun sto å laget middag, så hun plutselig naboens vakre hunnkatt, Willow, komme gående med en rosa blomst i munnen.

 

Hun løpe etter kameraet og fikk fanget øyeblikket der beundreren hennes tilbyr henne nok en rosa blomst.

Rosie hadde fått over ti slike blomster før hun endelig oppdaget hvem beundreren hennes var, og det kom som en gledelig overraskelse. Rosie hadde vært snill med Willow fra første dag hun så henne når hun flyttet inn i nabohuset, og katten likte henne tydeligvis så godt at hun stjal blomster fra eieren sin for å gi til henne.

SE den søte avsløringen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også likte dette!