Gang på gang slår kvinnen hunden sin. På 0:56 setter hun TENNENE i ham

5458

Hvordan ville du ha reagert hvis noen plutselig ble aggressiv eller voldelig på offentlig transport? Tilkalt politiet? Prøvd å roe ned personen eller filmet hendelsen som bevis?

Passasjerene på T-banen i Toronto prøvde alle disse tingene da de ble vitne til hendelsen som utspilte seg mellom en kvinne og den lille hunden hennes.

I videoen nedenfor kan du se en kvinne som kjefter, slår og biter hunden sin uten noen som helst grunn, mens alt for mange står stille og ser på. Den stakkars hunden aner ikke hva den har gjort for å få henne så sint, og klynker og skjelver. Så snart han er ute av det sterke grepet hennes, prøver han å løpe sin vei, men hun rykker hardt i båndet hans… Han er fanget med mishandleren sin.

Men så dukker en ung helt opp. En ung mann går forsiktig, men bestemt, bort til henne og ber henne slutte å slå hunden sin. Dette er akten som vekker de andre passasjerene også som støtter ham i det han sier, og du kan tydelig se stemningen forandre seg.

Det blir klart at kvinnen snart blir hentet av sikkerhetspersonell, men vi vet dessverre ikke hva som skjedde med den stakkars hunden etter at de ble ført bort.

Vi håper så inderlig at kvinnen ble fratatt hunden sin etter denne hendelsen, og at den får seg et kjærlig hjem.

Ingen skapninger fortjener å bli mishandlet på denne måten. SE videoen og DEL hvis du er enig!