16. juli 2024

Den deprimerte bestemoren ønsker en forandring. Bare timer senere får familien sitt livs sjokk!

Mary Johnson fra USA har ikke hatt det lett det siste året. Flere av vennene hennes har gått bort, hun har en nær venn lagt inn på sykehuset, og som om ikke det var nok mistet hun også nylig sin kjære mamma.

Tilværelsen hennes har vært så full av forandringer at nå vil også hun forandres. Stresset og sorgen har ført til at denne bestemoren ikke har gjort seg selv til en prioritet, men heller har passet på alle andre.

Med sorgen hengende over seg ser barnebarna hennes at noe måtte gjøres, og de håper at et nytt utseende vil få bestemoren deres til å føle seg litt bedre på innsiden også.

Barnebarnet til Mary ville bare at bestemoren skulle føle seg bra igjen.

«Hun synes ikke at hun er vakker, men det er hun. Jeg vil bare at hun skal kunne se det selv,» forteller hun.

Det er derfor hun vendte seg til superfrisøren Christopher Hopkins, som er kjent fra TV-serien «The Makeover Guy».

Mary var først usikker på om hun skulle gjøre det, men bestemte seg til slutt for at det kunne være akkurat det hun trengte – og hun skulle ikke komme til å angre.

Etter en lang stund i frisørstolen og med vakker sminke på, får hun barnebarnet til å måpe av sjokk når hun får se henne igjen. Mary ser ut som en helt ny kvinne!

Mary ble faktisk så takknemlig at hun skrev et brev til frisøren i etterkant av forvandlingen, der hun forteller:

«Jeg gikk inn på salongen uten å føle meg særlig attraktiv, men kom ut og følte meg velpleid og vakker. Det å føle seg vakker på morgenen, like etter at jeg har våknet, uten sminke… DET er et mirakel!!!»

Forvandlingen gav ikke Mary bare ett nytt utseende, men fikk henne til å føle seg mye bedre på innsiden – og det er alt som virkelig teller.

SE hvordan Mary ser ut nå i videoen nedenfor, og DEL denne utrolige forvandlingen med vennene dine på Facebook!