16. juli 2024

Den klynkende hunden kjemper mot en iskald død. SE reaksjonen når redningsmannen kommer!

 

Et frosset vann er en fristende lekeplass for både mennesker og dyr, voksne som gamle. Men man skal alltid være forsiktig, ellers kan man raskt få seg en iskald overraskelse.

Da en mann nær Indian River i New York, USA, gikk på tur hørte han plutselig en lyd gjennom trærne. Han bevegde seg nærmere og skjønte snart hva han hørte: klynking!

Mannen gikk raskere mot lydene og oppdaget til sin store forskrekkelse at en hund hadde falt igjennom isen som dekket elven.

 

Hunden kjemper desperat for å komme seg ut av det iskalde vannet, men potene fortsetter å skli på isen. Mannen prøvde å hjelpe hunden selv ved hjelp av en lang gren, men om den lette hunden hadde falt igjennom isen ville garantert en voksen mann gjøre det samme.

 

Mannen hev seg rundt og ringte brannvesenet for å be om hjelp – og gjorde helt riktig. Når redningsmennene endelig kom var den stakkars hunden helt forfrosset og tappet for krefter… Den hadde ikke lenge igjen.

I videoen nedenfor ser det nesten ut som om hunden har gitt opp, men SE reaksjonen dens når den skjønner at brannmannen kommer for å hente ham!

Hjertet mitt smelter av denne redningsaksjonen… SE videoen selv, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!