22. juli 2024

Superstjernen ber 10-åringen synge ‘You Raise Me Up’: Sekunder senere har alle GÅSEHUD!

Det er ofte slik at det ikke bare er vinneren av talentkonkurranser som Idol eller Norske talenter som opplever stor suksess etterpå. Lille Celine Tam er en av disse.

Celine havnet i rampelyset etter at hun sjokkerte dommere og publikum med sin store stemme på America’s Got Talent. Selv etter at hun røk ut, har hun fortsatt å sjokkere og imponere mennesker verden rundt – og snart vakte hun også oppsikt blant superstjerner.

For den lille jenta fra Hong Kong viser allerede bare 10 år gammel at hun har en stemme som kan hamle opp med de største – hun er ikke oppkalt etter sangeren Celine Dion for ingenting!

Da den tyske sangerinnen Helene Fischer fikk høre Celines stemme for første gang, var hun fast bestemt på å få henne opp på storscenen igjen, hvor hun helt klart hører hjemme.

Helene kontaktet Celine, og spurte om hun ville være med å synge på hennes neste store konsert. Det takket 10-åringen selvfølgelig ja til!

Duetten deres gir meg gåsehud og tårer i øynene. Sangen ‘You Raise Me Up’ er en helt nydelig sang, og blir bare bedre og bedre når disse to fantastiske sangerinnene synger den.

SE videoen nedenfor for å høre disse to mektige stemmene sammen selv, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også ble imponert!