Sjokkerende video: 6-åringen skal bare på toalettet. Da gjør læreren det UTENKELIGE

3820

Når vi sender ungene på skolen hver dag før vi selv drar på jobb, forventer vi at de blir godt ivaretatt. Dette gjelder uansett om det er på grunnskolen, i barnehagen eller sammen med en barnevakt.

For selv om ingen kanskje kan passe like godt på barna våre som vi selv kan, gjør de aller fleste av personalet sitt ytterste for at barna skal ha det bra. Det vet vi godt, og vi stoler derfor på dem med det mest dyrebare vi har.

Men denne familien kommer nok aldri til å kunne stole ordentlig på noen igjen.

Foreldrene hadde kjørt den 6 år gamle gutten sin til Riverdale Schools i Ohio, USA, som vanlig en morgen, og ante fred og ingen fare.

Alt gikk fint de første timene, men så reise lille Ian seg for å gå på toalettet. Når han kommer ut igjen blir han brutalt konfrontert av læreren sin, Barb Williams.

Barb blir omtalt av skolen som «en dyktig lærer», men det som vises på overvåkingskameraet i korridoren viser noe helt annet.

Uten at Ian gjør noe for å provosere frem en så grusom reaksjon, griper Barb tar i ansiktet hans og presser hodet hans hardt inntil veggen. Hun griper så tak i t-skjorta hans og løfter ham opp slik at hodet hans havner i klem og nakken bøyer seg unaturlig bakover.

Hendelsen har fått folk til å se rødt – og med god grunn.

Barb ble utestengt fra skolen uten lønn i 10 dager, men fikk deretter komme tilbake igjen, som om ingenting hadde skjedd. Dette reagerer foreldrene til Ian sterkt på, og er ikke fornøyde med skolens slappe behandling av den traumatiske hendelsen.

Når foreldrene fikk vite at Barb ville komme tilbake til skolen, spurte de om sønnen ikke i det minste kunne få lov til å bytte til en annen klasse. Ian var nå blitt redd for å gå på skolen, og han hadde ikke lyst til å møte Barb igjen. Skolen svarte at det kom ikke på tale.

«Jeg tenker på hva som ville ha skjedd med meg om jeg hadde gjort det samme mot henne,» sier pappaen frustrert. «Om jeg hadde gjort det hadde jeg havnet i fengsel!»

Skolen har hele tiden forsøkt å dekke over saken, og før foreldrene fikk se videoen ble de informert om at det ikke var noen stor sak og at gutten sikkert hadde overdrevet. Men heldigvis var det noen som gikk bak ryggen til ledelsen av skolen og viste dem filmen likevel.

Mammaen reagerte med sjokk og tårer da hun fikk se den grusomme behandlingen sønnen måtte gjennomgå. Ian hadde blitt dyttet mot veggen så hardt at foreldrene fant blåmerker i bakhodet hans, men selv ikke dette fikk rektoren til å gi læreren sparken. Hun sa bare at Barb var «en veldig god lærer.»

Saken er nå politianmeldt.

Dette er helt forferdelig. At et voksent menneske kan reagere så aggressivt mot en liten gutt! Ingen barn skal måtte være redde for å gå på skolen, og vi håper at Barb får den straffen hun fortjener.

SE den sjokkerende videoen nedenfor, og DEL den med vennene dine på Facebook hvis du også mener at læreren fortjener sparken!