Benny ser knust på at andre hunder blir adoptert: SE reaksjonen når det endelig blir hans tur!

829

Hunden Benny er hjemløs, og har blitt plassert i en kennel sammen med massevis av andre hunder. Hver dag sitter han å ser lengtende etter familiene som kommer for å adoptere hundene rundt ham, men ingen velger ham.

Men så kommer dagen der alt forandres.

Benny har bodd på Carson Animal Care Center i California i lang tid, og trives ikke helt i det stressende miljøet der. Hunder bjeffer hele døgnet, og nye hunder kommer og går til stadighet.

Alt Benny håpte på var at noen skulle komme å redde ham. Mer enn noe annet ønsket han seg en familie, og uke etter uke kunne man se ham sitte å se lengtende på de besøkende menneskene.

Han hadde nok begynt å miste håpet da det plutselig stanset noen snille mennesker foran døra til buret hans – en familie hadde endelig valgt ham!

Den vanligvis så rolige og sjenerte hunden blir helt sprellende glad når han innser at han skal få seg et nytt og bedre hjem, og reaksjonen hans varmer nå hjerter over hele verden!

SE den fantastiske reaksjonen hans selv i videoen nedenfor, og DEL gjerne Benny’s historie med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad for at den søte hunden endelig fikk ønsket sitt oppfylt!