Denne uvanlige hytta er den KOSELIGSTE jeg noengang har sett! Bare se selv:

898

Jobb, bråk, stress, trafikk, teknologi, deadlines, osv. er alle ting som sliter oss helt ut i hverdagen, og som noen ganger får meg til å lure på om mennesker egentlig er skapt for å leve slik vi gjør i dag.

Vi føler ofte at vi MÅ være tilgjengelige på telefon, e-mail og sosiale medier 24 timer i døgnet, og presset om å stadig prestere bare vokser og vokser, til vi blir så stresset at vi drømmer oss bort til helt andre steder. Langt borte fra alt maset vi møter i hverdagen.

Denne litt uvanlige hytta finner du i Mount Rainer National Park, og kalles «The Little Owl Cabin» eller «Den lille ugle-hytta» på norsk. Eierne Ryan og Valerie låner den stadig ut til folk som ønsker å ta seg et avbrekk fra den kaotiske hverdagen, og hytta er bare helt nydelig!

 

Utsiden er A-formet, noe som gjør at den ser liten ut fra utsiden, men virker mye større på innsiden!

 

«Koselig» er det første jeg tenker når jeg ser innsiden, og det finnes mange plasser der man kan krølle seg sammen med en bok og en deilig kopp te.

 

På loftet finner man soverommet, og jeg kunne virkelig tenkte meg å bare ligge her å slappe av og høre på regnet og naturens lyder utenfor!

 

Hytta har både TV og wifi hvis du ønsker å være litt mer knyttet til omverdenen eller bare vil se noen gode filmer sammen med din kjære på kvelden.

 

Skogen omringer hytta fra alle sider, og man føler seg ett med naturen samtidig som man har tilgang på alle moderne hjelpemidler og bekvemmeligheter.

 

Ja, noen ganger trenger både kropp og sinn et lite avbrekk. DEL hvis du også kunne tenke deg å bo i denne koselige hytta!