Hun følger hjertet sitt og gifter seg med sin kreftsyke kjæreste: 3 uker senere skjer MIRAKELET

1969

Rob og Amanda møtte hverandre da de begge arbeidet på Cosmopolitan Hotel i Las Vegas,  han som bartender og hun som servitør. Det var kjærlighet ved første blikk.

De to begynte forholdet sitt, men snart begynte merkelige ting å skje. Rob var ofte dårlig, og hadde mye vondt i magen, og bare ett år etter at de møttes hadde Rob gått ned 30 kg.

 

De snakket med utallige leger, og ingen kunne finne ut hva det var, før til slutt en kirurg sa at han kunne ta en undersøkende operasjon ettersom «ingen frisk mann mister 30 kg på ett år.»

Da fant de endelig ut den grusomme sannheten: Rob hadde tykktarmskreft.

 

Samme dag fjernet kirurgen en kreftsvulst på størrelse med en knyttneve, men kreften hadde allerede spredt seg og legene måtte fortelle ham at han kun hadde noen få uker igjen å leve. Den natten, når det første sjokket hadde lagt seg, fikk Rob plutselig øynene opp for at det var noe som hastet:

«Den kvelden, da jeg lå i sykehussengen ved siden av Rob, snudde han seg mot meg og hvisket: ‘Jeg vil gifte meg'».

«Det vil jeg også,» svarte Amanda.

De to dro på en liten ferie sammen før Rob skulle gjennomgå strålebehandling, og gav hverandre sitt ja.

 

To dager etter bryllupet begynte behandlingen med stråle og cellegift, men uten resultat. Rob orket ikke flere slike behandlinger, og uten forbedringer valgte han å avslutte behandlingen.

Da begynte paret den desperate jakten på alternative metoder som kunne redde livet hans.

«Vi endret kostholdet vårt begge to til å spise vegansk, vi eksperimenterte med forskjellige urter, og til og med kaffebehandlinger,» forteller Amanda.

 

Legene mente at paret hadde mistet forstanden, og sa til dem at det ikke finnes noen vitenskapelige bevis for at disse alternative metodene kan helbrede kreft.

Men så skjedde det utrolige: Bare tre uker senere hadde 80 prosent av kreften borte. I desember 2014 hadde kreften forsvunnet helt fra Robs kropp.

 

Presse fra hele verden rapporterte historien, og mange lurte på om det nye kostholdet hans hadde drevet bort kreften. Rob selv vil ikke gå så langt som å si at kostholdet hans var årsaken til at han ble helt frisk, men håper derimot at han kan inspirere andre til å velge en sunnere livsstil.

Rob og Amanda ønsket seg så gjerne barn sammen, men Rob kunne ikke få barn selv etter strålebehandlingen. De to vendte seg heller til prøverørsbefruktning, og snart ble de gravide med tvillinger!

 

De små miraklene kom til verden i 2016, og Amanda forteller: «Det er helt sykt, for noen år siden var alle odds imot oss, men nå er historien vår et bevis på at kjærlighet kan utrette mirakler!»

 

Uansett hva det var som gjorde at Rob til slutt ble frisk, er det tydelig at paret aldri gav opp håpet eller sluttet å kjempe. Kjærligheten vant til slutt!

DEL gjerne denne sterke historien med vennene dine på Facebook hvis du også tror på mirakler!