Kvinnen knipser et bilde i skjul: AVSLØRER hva servitøren gjør med maten til den gamle mannen

1285

Man får ofte høre at unge i dag ikke har noen respekt eller omtanke for de eldre. Det kan godt være at det stemmer i noen tilfeller, men man skal aldri være for snar med å dømme en hel gruppe!

De eldre fortjener all respekt for at de har bygget opp landet vårt, og skal få leve ut alderdommen sin i verdighet og behag. Det er det heldigvis noen unge der ute som er enige i!

Sist lørdag sto 18 år gamle Evoni Williams bak disken på Waffle House i Houston, USA. Det som skulle være en helt vanlig dag for den unge jenta, skulle snart forandre hele livet hennes.

En eldre mann kom inn og satte seg ved disken. Han var tydelig syk og skrøpelig, og måtte ha hjelp til å puste ordentlig med en beholder han hadde med seg.

Hendene til den gamle mannen skalv og slet med å kutte opp maten han fikk servert. Uten å si et ord, smilte Evoni til ham, strakte ut hendene etter bestikket, og begynte å skjære opp maten hans.

 

Mannens støtteperson, Laura Wolf, ble svært rørt av hendelsen: «Uten å nøle tok hun tallerkenen hans og begynte å skjære opp maten for ham. Det virker kanskje som en ubetydelig ting, men for ham er jeg sikker på at dette betydde alt.»

Hun knipset også et bilde av den enkle gesten, og la ut bildet på Facebook.

«Jeg er så takknemlig for å ha sett denne vennlige og omtenksomme handlingen i dag, mens alt annet i denne verden kan kjennes så vondt og negativt,» skriver hun.

Det tok ikke lenge før bildet hadde blitt sett av titusenvis på sosiale medier, og snart nådde bildet ledelsen på Texas Southern University. De tilbød 18-åringen et stipend på 125 000 kr da de fikk vite at Evoni arbeidet i restauranten for å tjene penger til universitetet selv.

 

Evoni forteller at hun ble rørt og beæret over å få stipendet, men at hun aldri hadde forventet at handlingene hennes skulle få så mye oppmerksomhet. Hun visste ikke engang at bildet ble tatt, men sier at det var en selvfølge for henne å hjelpe den gamle mannen.

«Når jeg så ham følte jeg bare at jeg måtte gjøre noe,» sier hun.

 

Slike historier er så viktige å få vite om! Det er så mye negativt som skjer rundt oss, at vi har godt av å se hvordan selv små gode handlinger kan gjøre underverker for andre.

Gode gjerninger blir heldigvis belønnet til slutt, og det er helt fantastisk at hun Evoni fikk et stipend til universitetet! DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook for å inspirere andre til å gjøre noen gode gjerninger i hverdagen!