22. juli 2024

Bestemoren vet ikke at hun blir filmet: Kjører på med en gitarsolo som overrasker ALLE

Det å dømme noen etter utseendet er noe vi vet at vi ikke burde gjøre, men noe vi gjør hver eneste dag likevel. Men da er det bare til pass for oss når vi blir motbevist – slik som av bestemoren i videoen nedenfor.

For hvem skulle vel kunne forestille seg sin «eldgamle» bestemor eller bestefar som begavede gitarister og rocke-entusiaster? Det er bare noe vi må innse: Alle har sine helt spesielle talenter, uansett alder!

Denne videoen av bestemor Paula Jo Taylor går nå verden rundt. Hun forbløffet nemlig samtlige deltagere under utstillingen 2017 Nashville National Association of Music Merchants (NAMM), men var ikke klar over at hun ble filmet i øyeblikket – og var enda mindre klar over at hun var minutter fra å bli verdenskjent på nettet!

Til tross for alle fordommer om hva en bestemor skal og ikke skal gjøre, spiller hun gitaren på en helt fantastisk måte: Fingrene hennes danser over instrumentet og man kan ta og føle på kjærligheten hun har for musikken.

SE denne fantastiske videoen med egne øyne, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook slik at de også kan ta dette innover seg!