83-åringen klamrer seg til kattungen. Grunnen er HJERTESKJÆRENDE:

1430

Trygghet og sikkerhet er noe de fleste av oss her i Norge kanskje ikke tenker så mye over i hverdagen. Men dessverre så er Norge med på å toppe statistikkene når det kommer til brann i hjem og hytter, og når uhellet først er ute kan det går riktig så ille.

Det er fryktelig å miste alle sine eiendeler, bilder, og arvegjenstander i en ødeleggende husbrann, men så lenge alle kommer seg ut i livet, finnes det håp.

Da huset til 83 år gamle Ali Meşe plutselig tok fyr i en liten landsby i Tyrkia sist uke, ble den gamle mannen desperat. En gass ovn hadde eksplodert, og hele trehuset var overtent på bare få minutter. Naboene hans oppdaget heldigvis flammene tidlig, og varslet brannvesenet. Men verken huset eller eiendelene sto til å redde, og fra én dag til en annen hadde Ali mistet alle sine eiendeler.

 

Heldigvis, på grunn av god hjelp fra naboene, hadde både han, kona og sønnen blitt reddet ut i tide – før huset kollapset sammen i flammer.

Men det var ett familiemedlem som var savnet i huset. Den unge katten deres – Ali’s øyensten. Den gamle mannen var fra seg av sorg, helt til brannmennene fant katten i ruinene – utrolig nok helt uskadd!

Ali selv måtte fraktes til sykehuset, men disse rørende bildene av den gamle mannen med katten sin klemt tett inntil seg rører nå en hel verden.

Nå går det heldigvis bedre med hele familien, og katten og matfar kan smile igjen – de har fremdeles hverandre.

SE den rørende historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å minne dem på å sjekke brannsikkerheten hjemme. Vi har ingen å miste, verken to- eller firbeinte! <3