Den ensomme hunden rømmer hjemmefra. Det den gjør da får hele nettet til å GRÅTE!

1099

Oranit Kittragul fra Thailand er den stolte eieren til hunden Messy – en snill og kjærlig labrador med et stort hjerte.

 

På den andre siden av veien bor huskyen Andi, som tilbringer dagene sine alene i hagen. Som de fleste mennesker og dyr, liker ikke Andi å være alene, og han er ofte trist.

Faktisk, så er det eneste selskapet han har Messy, som han «snakker med» over gjerdet. De to hundene står på hver sin side av veien i hver sin hage, og småbjeffer litt til hverandre gjennom dagene.

 

Etter at de to hundene har Andi begynt å se bedre ut – han er ikke lenger deprimert, men ser frem til «samtalene» sine med Messy.

Men en dag glemmer Andis eiere å lukke porten når de drar på jobb om morgenen, og den ensomme huskyen ser endelig en mulighet.

Når Oranit kikker ut av vinduet den morgenen får hun seg en utrolig rørende overraskelse: Andi har ikke stukket av eller gjort noe dumt, men har løpt over veien til Messy – og de to hundene omfavner hverandre over gjerdet.

 

Disse lojale og kjærlige dyrene trenger vennskap og nærhet like mye som oss, og det å la huskyen stå alene hver eneste dag fra tidlig morgen til sent på kveld gjorde ham svært ensom og deprimert. Vi håper at eieren til Andi ser dette bildet og bestemmer seg for å la ham besøke Messy mer!

 

DEL denne søte historien med vennene dine på Facebook!