Han reddet løveungen fra den sikre død. Men se nå på deres UNIKE morgenrutine!

1188

Dyrevennen Valentin Gruener har alltid elsket kattedyr, og for noen år siden fikk han sitt livs største opplevelse med en av disse dyrene han elsket så høyt.

Han befant seg i Botswana da han fikk øye på den lille løveungen som hadde blitt adskilt fra mammaen sin. Ungen var døende og ekstremt dehydrert i den stekende varmen.

Valentin bestemte seg for å gi den lille løveungen litt vann, og ventet nær den i noen timer for å se om mammaen kom tilbake. Det gjorde hun aldri.

Da bestemte han seg for å gjøre det eneste som ville redde livet til den lille løven: Han tok henne med seg til dyrereservatet han jobbet på, og gav henne navnet Sirga. Han matet henne og tok vare på henne hver eneste dag i ukevis.

Det tok ikke lang tid før Sirga så på den unge mannen som «pappaen» hennes, og til tross for at årene har gått og Sirga nå er en stor og sterk fullvoksen løve, vil hun fremdeles ligge i pappas fang å kose.

Hver gang han åpner døren til naturområdet hennes om morgenen klarer hun knapt å vente med å omfavne ham i en knusende god klem!

SE den utrolige videoen nedenfor og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!