6 katter med verdens VAKRESTE pels!

3945

Katter er noen elegante og vakre dyr, men disse skiller seg virkelig ut fra resten. Kattene nedenfor har helt nydelig pels, og ser så vakre ut at man nesten sliter med å tro at de er ekte!

Disse bildene er ikke redigert eller photoshoppet – de er bare så vakre på ekte.

Hvilken er din favoritt?

1. Katten Venus

Katten Venus har blitt superkjendis på nettet på grunn av sine spesielle farger og mønstre. Ansiktet hennes er nemlig perfekt inndelt i to forskjellige farger, både på pelsen og øynene!

Katten har en egen side på Instagram og Facebook, og har over hundre tusen følgere!

 

2. De vakre Maine coon kattene

Maine coon-rasen er en stor, muskuløs katt som har amerikansk bakgrunn. Dette er den største kattetypen som holdes som huskatt, og har et helt magisk utseende.

 

3. Bengalkatten Thor

Thor er virkelig et passende navn for denne majestetiske katten. Han bor i Belgia med eierne sine, og har over 164 000 følgere på Instagram!

 

4. Katten med en katt på ryggen

Denne katten har virkelig et uvanlig mønster på ryggen – det ser nemlig ut som silhuetten av en annen katt!

 

5. Katten Scrappy

Scrappy har en slående vakker pels, men han så ikke alltid slik uy. Scrappy ble nemlig født helt sort i 1997, men for bare noen år siden begynte pelsen hans å forandre seg. Scrappy har nemlig fått vitiligo som gjør at de cellene i huden som gjør at man får pigmenter slutter å fungere.

 

6. Hjerte-katten

Så herlig! Denne lille søtnosen har et hjerte formet inn i pelsen sin på magen, og man må bare smile når man ser denne søte katten!

 

Synes du også at disse kattene var fine? DEL gjerne med vennene dine på Facebook!