Hunden slipper en skikkelig brakfis i søvne: Se kattens nesten MENNESKELIGE reaksjon!

2051

Gjennom årene har man ofte sagt slike generaliseringer som «Katter er jenter, og hunder er gutter» basert på hvordan de fremstår. Katter er elegante, smidige og kloke, mens hunder er tøffe, lekne og åpne.

Denne videoen bekrefter bare denne overforenklede fordelingen enda mer. Bare se på kattens reaksjon!

I videoen nedenfor kan du se hvordan hunden ligger å sover søtt, mens katten slapper av i bakgrunnen. Så skjer det: Hunden slipper en høylytt fjert, og kattens øyne krymper sammen til den skuler i forakt på den intetanende hunden. Så slår katten til, litt som en kone ville ha klasket til mannen sin som ligger å fjerter i senga!

Kattens reaksjon har fått over 5 millioner mennesker til å le godt, og hunden bare kikker seg rundt med et uttrykk som sier «Hva var det jeg gjorde nå da??».

SE videoen selv, og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også måtte flire litt!