16. juli 2024

Brudgommen går ut på dansegulvet. Sekunder senere begynner alle gjestene å skrike!

En bryllupsdag er veldig spesiell. I videoen nedenfor møter du Jeff Loehrke, som ville gjøre noe ekstra magisk og minneverdig på sin spesielle dag. For å gjøre dette, planla han noe helt unikt som skulle overraske alle gjestene.

Han ville koreografere og utføre en bryllupsdans som ingen ville glemme. Han valgte å danse som Michael Jackson til låta «Smooth Criminal». Jeg tror til og med Michael selv ville vært stolt over denne opptredenen. Det som gjør denne framføringen ekstra spesiell, er faktumet at det ser ut som at gruppen har øvd på disse dansetrinnene mange ganger, men egentlig hadde hver person lært seg alle trinnene på Internett. De hadde bare øvd sammen en gang, og det var kvelden før bryllupet!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook om du også likte dansen!