22. juni 2024

Mannen gifter seg med de to søstrene på samme dag. GRUNNEN er hjertevarmende!

Da amerikanske Will Seaton møtte Ashley Schaus for 8 år siden, ble han forelsket ved første øyekast. Men istedenfor å tilbringe hvert ledige sekund alene sammen, måtte Ashley fortelle at hun kom med en 2 for 1-deal: Hun og søsteren Hannah var uadskillelige.

Hannah ble nemlig født med Downs syndrom, og lider av en alvorlig form for diabetes. Hun er derfor helt avhengig av å få hjelp og støtte hver dag gjennom hele livet. Foreldrene klarer ikke lenger å ta seg av alle tingene Hannah trenger hjelp med daglig, så søsteren Ashley har helt tatt over det ansvaret. Hun forteller: «Vi er mer enn søstre, vi er bestevenner.»

Men selv om kanskje de fleste menn hadde snudd på hælen av en slik beskjed, var det aldri et problem for Will. Tvert imot: den unge mannen synes alltid det er en fryd å henge sammen med den livlige Hannah, og de to blir snart bestevenner. «Han fisker med meg, og forteller tullete vitser. Han får meg til å le og passer på meg,» forteller Hannah om søsterens kjæreste.

Så, en vakker dag etter 7 år sammen med Ashley, gikk han ned på kne for å fri på en litt uvanlig måte. Han fridde nemlig ikke bare til Ashley, men til søsteren Hannah også, og spurte om hun ville bli «bestevennen hans for livet» – noe hun svarte ja til!

Hannah fikk sin egen ring og alt, og hun har aldri sett lykkeligere ut. «Det var det beste øyeblikket i livet mitt da jeg så hvor lykkelig Hannah ble. Og så snart Will så på meg, begynte jeg å gråte og spurte: ‘Er det min tur nå?’ Og så gikk han ned på kne og spurte meg om jeg ville gifte meg med ham,» forteller Ashley om frieriet.

Hun sa selvfølgelig ja, og kunne ikke ha fått en bedre mann. Will er ikke bare stormforelsket i henne, men er kjempeglad i søsteren hennes også, noe som var svært viktig for Ashley.

Noen måneder senere hadde de tre et nydelig bryllup – selv om det var noe utover det vanlige. Det kom nemlig ikke bare opp én hvitkledd kvinne til alteret, men to!

De hadde to seremonier samtidig: En vanlig og en ‘bestevenn-seremoni’, der Hannah og Will ble erklært ‘bestevenner for livet’ foran alle gjestene.

SE den nydelige videoen nedenfor, og DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad av dette fine frieriet og bryllupet!