Hunden kjemper for livet sitt i vannet. Da svømmer en mørk skygge bort og gjør det UTROLIGE

664

Den 11-årige hunden Turbo stakk fra hjemmet sitt i Florida sent en søndag kveld i desember. Han er en eldre hund, men elsker å utforske nabolaget på egenhånd – løpe litt etter nabokattene eller bare snuse rundt som han vil.

Men denne kvelden ble ikke helt som Turbo hadde planlagt.

Eieren hans, Cindy Burnett forteller at Turbo hadde stukket av da hun hadde glemt å lukke grinda til huset. Han hadde da vært borte i hele 15 timer, og Cindy trodde det verste måtte ha hendt.

Hun og familien lette desperat, og trodde kanskje at han var blitt påkjørt og lå skadet eller død noe sted. Men ingen fant ham – helt til noen hørte masse plasking nede ved vannet!

 

Turbo hadde nemlig falt ned i kanalen, men etter å ha tråkket vannet hele natten for å overleve, klarte han ikke lenger å gi lyd fra seg. Den gamle hunden var for sliten og var nær ved å gi opp.

Men det var ikke Turbos plasking redningsmennene hørte – plaskingen kom fra en flokk delfiner som hadde begynt å sirkle rundt den utslitte hunden, og sørget for å hodet hans hele tiden var over vannet.

 

Det var akkurat som om de skjønte at dette firbeinte dyret trengte hjelp, og de lagde et skikkelig leven for å tiltrekke seg menneskene som var opptatte med å lete på land.

Menneskene kunne ikke unngå å høre delfinene, og skyntet seg til kanalen for å se hva som var på ferde. Så snart de så Turbo, skjønte de hva delfinene ville, og en modig kvinne kastet seg uti vannet og klarte å dra den utslitte gamle hunden opp på land igjen.

Han hadde overlevd hele natten alene, redd og utmattet da delfinene fant ham tidlig neste morgen og fikk lokket til seg hjelp fra land. Han ville utvilsomt ha druknet uten deres hjelp, og han sov hele dagen da han endelig kom hjem igjen.

Dyr er så mye klokere enn mange tror! DEL denne fantastiske solskinnshistorien med vennene dine på Facebook hvis du også ble imponert over delfinenes livreddende innsats!