Soldaten finner de forlatte valpene i Afghanistan, men håpet er lite. Da ringer telefonen:

316

Den amerikanske soldaten Sebastian Fluieras fant en klynge med forlatte, små valper da han var på tjenestetur i Afghanistan. Da bestemte han seg for å gjøre det eneste rette.

Soldaten  sov med valpene den natten for å holde dem varme og trygge, og tok dem så til den amerikanske ambassaden. Valpene ville ikke overlevd alene, og han nektet å forlate dem uten å vite at de var i trygge hender. Da kontaktet han Pen Farthing ved Nowzad Animal Sanctuary.

 

Nowzad er en organisasjon midt i hjertet av Afghanistan som jobber utrettelig for å redde de mange herreløse hundene på gata i krigsrammede Afghanistan. Krigen har ført til at hundene lever et hardt liv, fylt av usikkerhet og sult.

 

Så snart Farthing fikk beskjed om valpene, sørget han og kollegene for å rykke raskt ut for å hente dem – men faren er ikke over.

 

Nowzad har plass til opp til 150 hunder av gangen, men er avhengige av å finne gode, permanente hjem til dyrene som kommer inn slik at de kan redde flere.

Da ringte plutselig telefonen.

 

Soldaten som fant valpene, Sebastian, hadde jobbet i ukevis med å lete etter passende hjem til valpene, og snart var alle valpene adoptert av krigsveteraner i USA og klare for å bli sendt til sine nye hjem!

 

Veteranene og hundene er en perfekt match, og de vil kunne hjelpe hverandre gjennom oppturer og nedturer til et nytt og bedre liv – sammen.

 

SE hele den fantastiske historien i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å hylle disse modige dyrevennene!