Mammaen er døende og har få måneder igjen å leve. Da redder eksens nye kone LIVET hennes!

1597

Det må være verdens verste beskjeder: Du har kreft, og du har bare måneder igjen å leve. Det var nettopp dette tobarnsmammaen Nicola Hitchen fikk høre av legene.

Da Nicola fikk beskjed i mars om at hun hadde livmorhalskreft, gav legene henne kun fire måneder igjen å leve. Men mammaen fra England nektet å godta knappe fire måneder igjen med sønnene sine.

Hun undersøkte alle mulige behandlinger, og søkte seg til slutt inn på en spesialistklinikk i Tyrkia for å gjennomgår kjemoterapi. Hun booket fem behandlinger, og allerede etter den første behandlingen kunne de konstatere at kreften hadde sluttet å spre seg.

Snart hadde den største svulsten nesten forsvunnet, og flere andre hadde allerede forsvunnet helt.

Men denne behandlingen er absolutt ikke gratis. Snart innså Nicole at pengene hennes ville ta slutt før hun kunne fullføre alle fem behandlingene.

Hun trengte 551 000 kr til – dette var penger verken hun eller familien hadde.

Men da kom eksens nye kone til unnsetning!

Clare Hitchen er stemoren til Nicoles to sønner, og giftet seg tidligere med pappaen deres. Når hun hørte om situasjonen til Nicole bestemte hun seg øyeblikkelig for å gjøre noe. Hun startet en innsamlingsaksjon på nettet – alt for å gi henne muligheten til å bli kreftfri og leve et langt og godt liv med sønnene sine.

«Det finnes ikke noe alternativ. Guttene trenger mammaen sin, og hun fortjener muligheten til å se dem vokse opp til menn og få sine egne familier,» skriver Clare på hjemmesiden til innsamlingsaksjonen.

I skrivende stund har de klart å samle inn nesten halvparten, altså over 250 000 kr!

«Jeg er helt overveldet. Alle, spesielt Clare, har vært helt fantastiske. Jeg visste ikke at mennesker kunne være så generøse,» sier kreftsyke Nicole.

Clares initiativ for å hjelpe mannens eks-kone er virkelig beundringsverdig. Alt hun vil er at stesønnene skal få ha mammaen sin så lenge som mulig..!

DEL denne historien hvis du også synes at Clare har et hjerte av gull!