Gutten våkner etter operasjonen. Da oppdager han hva kirurgen har gjort UTEN foreldrenes viten!

2104

Å måtte dra på sykehus er ikke gøy for noen, men det er ekstra ille for barn som er redde og ikke helt skjønner hva som skjer.

Om et barn må opereres er det veldig viktig at mamma eller pappa er med og trøster og holder i hånden når man blir redd, og også at leger og kirurger snakker med barna og ikke bare over dem.

Men operasjoner går ikke alltid helt som man hadde sett for seg, og det fikk denne lille gutten fra Wisconsin, USA, oppleve. Da han våknet fra narkosen etter operasjonen fikk han se at kirurgen hadde gjort enda et inngrep – uten foreldrenes viten!

Kirurgen Dr. Groth som opererte gutten på Children’s Hospital of Wisconsin bestemte seg nemlig for å gjøre samme operasjon på guttens kosedyr!


Foreldrene ante ikke at kirurgen opererte kosedyret i tillegg, men synes det var fantastisk gjort slik at sønnen deres skulle føle at han ikke var alene. Nå kan de to hvile og bli friske sammen på sykehuset!

Dette er ikke første gangen et kosedyr har blitt operert på ved dette barnesykehuset, og på sykehusets Facebook-side skriver de at: «Våre leger, sykepleiere og personale gir alt for å sørge for at barna føler seg trygge. Enten om det er å operere yndlingsleken deres eller kle oss ut som favorittfiguren deres, så vet vi hvordan vi skal få barn til å føle seg bedre.»

Og Dr. Groth tar disse ekstrajobbene svært alvorlig. En mamma skriver: «Når datteren min måtte på sykehuset for å gipse beinet sitt så kom bamsen hennes også ut derfra med et gipset bein!»

 

Og foreldrene klarer omtrent ikke å takke ham nok: «Når vi kom hjem hadde også leke-apen til sønnen min blitt sydd sammen! Tusen takk Dr. Groth! Det betyr virkelig mye at du gjør det lille ekstra,» skriver en mamma på sykehusets Facebook-side.

Her var det en bamse som måtte inn til røntgen:

 

Og flere foreldre deler bilder av kosedyr med gips eller sting på Facebook-siden:

 

Dr. Groth fikser ikke bare opp i skader og brukne bein, men gjør sykehusopplevelsen til barna mye bedre! Jeg er virkelig rørt og imponert over leger som kan sette seg inn i et barns sinn, og klarer å få dem til å føle seg trygge og lykkelige.

DEL denne historien med venner og familie om du også ble rørt!