22. juni 2024

Valpen tygger på matfars mobiltelefon. Det monsteret gjør da får dyreelskere til å se RØDT!

Det sies at hvis voksne hunder er aggressive mot valper, så er det noe alvorlig galt med dem. Hva sier man da om voksne mennesker?

Jeg for min del synes ikke at denne mannen fortjener å bli kalt et menneske en gang – de som gjør noe slikt er monstre.

Og dette monsteret klarer tydeligvis ikke å skille mellom disiplin og tortur. Lille Tuffy fikk en grusom straff for at han tygde på matfars mobiltelefon i 2015.

Når mannen så hva den lille valpen hadde gjort, helte han kokende vann over hele kroppen dens. Men som om ikke det var nok kastet han den bare seks uker gamle valpen ut vinduet fra fjerde etasje.

Men heldigvis for Tuffy hadde han englevakt den dagen, og 30 år gamle Yan Yingying fant valpen og kjørte ham rett til veterinæren. Og den lille var hardt skadet.

Veterinæren hos Animal Asia, Emily Drayton, forteller at hun ble helt kvalm og skjelven over å se at noen kunne gjøre noe slikt mot et lite forsvarsløst dyr som Tuffy. Selv den rutinerte veterinæren klarte ikke å holde tårene unna når hun så hvor grusomt den lille valpen hadde blitt mishandlet.

Hele 60 prosent av kroppen hans hadde alvorlige brannskader, og han kunne ikke sove på grunn av de forferdelige smertene. Tuffy trengte tilsyn og behandling til alle døgnets timer, og uten Yan hadde han han nok aldri overlevd.

Men Yan ville gjøre mer for valpen – så hun adopterte ham og gav Tuffy et kjærlig hjem der han kan føle seg elsket og trygg.

Nå har Tuffy kommet seg etter torturen, og elsker sitt nye liv sammen med Yan!

SE den utrolige videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis du er imot dyremishandling!