27-åringen lager gratis mat til pensjonister. Grunnen er HJERTEVARMENDE:

189

Er det én ting 27-årige Nathalie Vollbrecht lenge har brydd seg om er det eldreomsorgen. Den svenske jenta vet så altfor godt hvor vanskelig det kan være for de eldre å få i seg nok næringsrik mat, og da hennes egen mormor vurderte å ty til barnemat fikk hun en lys idé.

Hun ville lage sunne og næringsrike måltider selv, som hun kunne gi bort gratis til pensjonister som ønsket det.

«Det er så mange som kanskje ikke har penger og som sitter ensomme hjemme selv og ikke kan lage mat, eller ikke kan spise riktig av en eller annen grunn,» sier Nathalie.

Selv om apetitten kan dale i takt med alderen for noen, er det fremdeles viktig å få i seg nok næringsrik mat for å holde seg frisk og rask. Dessverre er det vanskelig for mange å få til dette på grunn av lite penger eller dårlig helse. For mange er det rett og slett bare ikke mulig å lage denne typen mat selv lenger. Det ville 27-åringen gjøre noe med.

Derfor lager Nathalie nå gryte på gryte med sunn og næringsrik husmannskost – som hun betaler for av egen lomme – og det til tross for at hun selv er student, og jobber noen få timer utenom.

 

«Jeg vet at det er mange som ikke spiser, og jeg kjenner jeg vil hjelpe eldre mennesker mer enn hva jeg allerede gjør. Jeg liker de eldre, og synes de er hyggelige å omgås med,» forteller hun til svenske Aftonbladet.

Hun synes det er trist at mange pensjonister føler at de faller utenfor samfunnet når de går av med pensjon, og derfor setter hun seg som mål å hver måned hjelpe fem pensjonister. De heldige får ei smilende jente på døra med en stor porsjon husmannskost i hendene!

For ei fantastisk jente – slike skulle vi hatt flere av! Studenter er absolutt ikke de rikeste selv, men Nathalie velger å bruke sin tid og penger på å hjelpe andre. DEL for å hylle denne godhjertede jenta!