98-åringen har bevart hemmeligheten sin i flere tiår. Nå er mennesker over hele verden MÅLLØSE!

1322

Noen mennesker innser tidlig hva som er viktig i livet, og skjønner at lykke ikke avhenger av penger. Det gjelder virkelig for denne mannen!

98 år gamle Russ Gremel fra USA kan se tilbake på et langt og godt liv. Han anser seg selv som en lykkelig mann, på tross av at han har levd svært beskjedent gjennom hele livet. Men denne mannen har holdt en stor hemmelighet skjult for resten av verden i over 70 år!

Russ er nemlig en mangemillionær!

Han kom fra en fattig familie, men lykken hans snudde når broren hans anbefalte ham å kjøpe aksjer i apotek-kjeden Walgreens for 70 år siden. Grunnen? «Folk trenger alltid medisiner, samt sminke og andre husholdningsartikler,» hadde broren fortalt ham.

Så, Russ investerte omtrent 10 000 kr i selskapet, og ble forbauset over å se hvor raskt selskapet økte i verdi, helt til innsatsen hans nådde hele 17 millioner kroner!

Men Russ rørte aldri de pengene han tjente på aksjene sine. Han hadde vokst opp med lite penger, og var fornøyd med tilværelsen sin. Han fortalte heller ingen om den gigantiske formuen han satt på. Helt til nå.

Den gamle mannen er overbevist om at man skal gjøre gode ting for andre her i livet, så han bestemmer seg for noe utrolig: Han vil donere bort alle pengene sine for å lage en nasjonalpark. Han kjøper hele 1600 kvadratkilometer med land, slik at «Barn kan få ta glede av naturen» slik han gjorde da han var liten. For ham er penger til for å skape noe langvarig på denne jorden, og for å gjøre denne verdenen litt bedre.

Heldigvis, tenkte han også endelig litt på seg selv. Etter sin svært generøse donasjon, adopterte Russ en liten venn – en gammel Chihuahua. Det er tydelig at disse to «seniorene» har blitt bestevenner, og kan leve ut sine dager sammen.

Det er fantastisk å tenke på at det fremdeles finnes mennesker som Russ i dag. De fleste er så opptatt av rikdom, materielle gode og status, at de glemmer hva som er viktig: Å etterlate noe fint til de som kommer etter oss.

SE videoen nedenfor, og DEL denne historien med vennene dine på Facebook!