16. juli 2024

Den mobbede tenåringsjenta tør ikke gå på skoleballet: Da banker 120 MC-fyrer på døra!

Skoleballet er en stor hendelse for alle videregående-elever: Det er ofte et årets høydepunkt, og er en avslutning på mange fine år på skolen sammen med gode venner. Det er også starten på et nytt liv, og gir energi og mot inn i en periode som kan kreve mye av en person.

Men det er mye som  skal ordnes før et slikt skoleball, som å finne kjole, ordne hår, sminke og – ikke minst – noen å gå med.

En av de som virkelig hadde gledet seg til skoleballet var 16 år gamle Shannon Purcifer fra England. Men mobberne hennes satte fort en stopper for det.

 

Ifølge mamma Claire har datteren Shannon hatt det svært vanskelig gjennom årene på videregående. Hun har slitt mye med inflammasjoner i mage og tarmer, og har slitt med en tarmsykdom.

Shannon håpte at ballet kunne være med å redde året hennes, og gi henne en positiv avslutning på et ellers svært negativt skoleår. Hun hadde brukt flere dager og masse penger på å velge ut den perfekte ballkjolen. Men så, når dagen endelig kom, valgte hun å bli hjemme.

Hvorfor?

 

Grunnen var at klassekameratene hennes hadde mobbet henne så mye på grunn av sykdommene hennes at hun ikke orket å gå lenger.

I et gripende innlegg på Facebook forteller mammaen om det som skjedde:

«Om Shannon hadde gått på ballet i kveld, hadde hun hatt på seg denne nydelige kjolen. Men på grunn av alle de ekle mobberne vil hun ikke gå. Som om ikke det var nok med alt hun måtte holde ut her i livet – leddsmerter, endetarmsinflammasjon og tarmsykdommen. Hun er en sterk ung kvinne med et enda sterkere sinn. Elsker deg!»

 

Og innlegget ble spredt som ild i tørt gress på sosiale medier så snart det ble lagt ut. Øyeblikkelig startet venner, bekjente, og fremmede en innsamling for tenåringen. De ville lage en egen fest for Shannon – der kun venner og bekjente av jenta fikk være med!

«Det handler ikke om å sverte skolen, selv om de trenger å ta tak i mobbing så snart det dukker opp. Dette handler om å vise alle de stygge mobberne at de aldri kommer til å vinne, samt også vide andre som blir mobbet at det finnes lys i tunnelen,» skriver mammaen på Facebook.

Shannons private ball ble en suksess helt utenom det vanlig! Det dukket faktisk opp hele 120 MC-fyrer for å vise sin støtte til jenta, og for å gi henne en real eskorte til festen!

 

Over 100 venner, kjente og fremmede hadde samlet seg til festen, og de hadde dekorert hele lokalet, ordnet mat og diskokule i taket! Det ble en helt uforglemmelig kveld for den sterke tenåringsjenta!

 

Mobbing er noe som skjer så altfor ofte, og det kan skje med hvem som helst. Shannon er absolutt ikke den eneste som har opplevd dette, men vi håper at denne historien kan vise andre ofre at det går bra til slutt, og at mobberne aldri skal vinne.

DEL denne artikkelen med vennene dine på Facebook for å spre dette viktige budskapet!