22. juni 2024

4 tenåringer danser til en 60-talls låt: Men SE når musikken forandres!

Skoleårene innebærer mye pugging, lekser og presentasjoner av fag man kanskje ikke er så lidenskapelig opptatt av. Men noen skoler er også svært opptatte av at barn og ungdommer skal få teste sine egne talenter og interesser, noe som resulterer i gøyale talentshow som dette!

For i videoen nedenfor ser du fire elever på videregående som har bestemt seg for å vise frem dansekunstene sine til resten av skolen. Heldigvis var det noen som husket på å filme rutinen, og videoen ble snart spredt som ild i tørt gress på nettet!

Nå blir guttene applaudert fra alle sider, og de har kalt rutinen for «New Evolution og Dance».

SE de tøffe tenåringene bringe flere dansestiler til live med kul musikk fra 60-, 70-, 80-, 90-tallet og nåtid – du vil garantert bli både imponert og litt nostalgisk!

DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!