For 16 år siden ble verdens sjeldneste trillinger født: I dag er søstrene helt UGJENKJENNELIGE

316544

Det å bli mamma kan være som en ren berg-og-dalbane, og som gravid går man stadig med bekymringer om alt er vel med den eller de lille i magen. Alt man ønsker er bare å få et sunt og velskapt barn. Men noen ganger får vi ikke alt det vi ønsker oss.

For særlig de som venter flere barn løper større risiko for utfordringer gjennom svangerskapet, og i verste fall kan det stå om liv og helse til både mor og barn.

Å være gravid med siamesiske tvillinger er en av de mest risikofylte og kompliserte graviditetene man kan ha.

Mammaen fikk først sjokk da hun skjønte at hun ventet trillinger, men da det viste seg at to av dem var siamesiske, eller sammenvokste, tvillinger, måtte det øyeblikkelig gjøres grep som skulle sikre mor og barns liv.

 

Dessverre følte ikke mammaen at hun kunne klare å ta vare på de tre trilling-jentene sine. Lille Mackenzie, Macy og Madeline ble derfor adoptert av de godhjertede adoptivforeldrene Darla og Jeff Garrison.

 

Paret hadde tre sønner fra før, men hadde alltid ønsket seg døtre. De var overlykkelige over å få de vakre små jentene som sine døtre, og brydde seg ikke det minste om at de var siamesiske tvillinger. De skulle skaffe jentene all den behandlingen de trengte, og ønsket å gi dem et trygt hjem i en stor familie med masse kjærlighet.

 

Darla og Jeff sparte opp nok penger til å klare å få separert lille Mackenzie og Macy, ettersom det var det legene rådet dem til å gjøre.

 

Jentene var bare 9 måneder gamle da de gjennomgikk den krevende operasjonen. Det tok hele 24 timer i operasjonssalen, men heldigvis var den vellykket, og jentene klarte seg bra.

Jentene fikk beholde ett ben hver, og de klarte seg godt med det!

 

En stund etter operasjonen fikk jentene bli med foreldrene hjem til gården i Iowa, USA.

Der koser de seg glugg ihjel, og alle tre fikk hver sin ponni da de bare var få år gamle. De elsker dyr, og fikk trene mye – noe som hjalp dem til å få bedre bevegelighet og styrke.

 

For noen heldige jenter som fikk komme til en så fin familie! Familien og deres tre storebrødre gjør alt for at jentene skal ha det bra – og det synes!

 

I dag lever trillingene et friskt og lykkelig liv sammen med familien på gården, og har hatt en normal barndom til tross for sine fysiske begrensninger.

 

Nå har de vokst opp til å bli noen flotte unge kvinner!

 

 

De er nå 15 år gamle og er fulle av liv, kreativitet og entusiasme!

 

Takk til Jeff og Darla som gav jentene en god familie og en fantastisk barndom! De tre trillingene har nå blitt noen sterke unge kvinner som vet at de har familien sin i ryggen om noe skulle skje. DEL denne hjertevarmende historien med vennene dine på Facebook hvis du også ønsker dem all lykke i verden!