Tenåringsdøtrene nekter å rydde rommene sine. Da finner mammaen en GENIAL løsning!

1435

Noen ganger renner bare begeret over. Mammaen Alice Velasquez var drittlei av å be døtrene rydde rommene sine, og orket ikke mer diskusjon og krangling. Da kom hun på en genial idé.

Uansett hvor mange ganger Alice ba døtrene om å rydde, hadde de alltid en unnskyldning eller sa at de skulle gjøre det senere. Det gjorde de aldri.

Så, en dag når døtrene var på skolen gikk mammaen inn på rommene deres og plukket opp alt som lå på gulvet og hev det i søppelsekker. Og da mener hun virkelig alt: Søppel, skitne klær, nyvaskede klær, bøker, sminke, treningssko, etc.

Når døtrene kommer hjem og får se sine tomme rom stormer de bort til mammaen og spør hvor tingene deres er. Da får de sjokkbeskjeden: «Tingene deres er i søppelsekker, og dere kan kjøpe dem tilbake av meg for 100 kr per sekk.»

Men det var én hake til: Jentene kunne ikke bruke sparepengene sine til å kjøpe sekkene tilbake, de måtte tjene dem opp på husarbeidet de skulle ha gjort uansett!

Etter mange utbrudd og sinte kommentarer har ikke jentene annet valg enn å sette igang med arbeidet: Støvsuging, rydding, vasking, matlaging… alt det de skulle ha gjort fra før, men nå må de gjøre det for å få tilbake tingene sine.

På denne kreative måten skjønte jentene at de måtte bidra i huset, men det beste av alt var kanskje bonusen:

Lillebroren deres var ikke selv i trøbbel, men han ville gjerne hjelpe storesøstrene sine. Mens jentene surmulte spurte han mammaen sin pent om ikke han også kunne gjøre noe. Alice svarte: «Men vennen min, du er jo ikke i trøbbel du – du trenger ikke å gjøre noe.» Men gutten hadde sin forklaring: «Men om jeg hjelper vil de jo få tingene sine tilbake raskere!»

Dette klarte ikke mammaen å si nei til, så plutselig sto hele søskenflokken å ryddet og vasket huset for å hjelpe hverandre – dette har brakt dem nærmere hverandre!

DEL gjerne denne kreative ideen med vennene dine på Facebook!