Mannen får plutselig øye på albino-elgen. Det han fanger på film har fascinert en halv MILLION

978

Svenske Hans Nilsson var klar over at det fantes en hvit elg nær der han bor, og har lenge drømt om å få sett dette majestetiske dyret med egne øyne. For en stund siden gikk endelig drømmen hans i oppfyllelse.

Han hadde først fått øye på den fra veien, da elgen hadde stanset opp rett foran bilistene på veien. Så tuslet han inn i skogen igjen.

Men fordi Hans ikke hadde fått et ordentlig bilde av den, dro han ut i skogen igjen dagen etterpå – med kameraet klart.

Og plutselig sto den der, bare noen få meter foran ham.

«Det var en fantastisk opplevelse. Elgen sto og spiste i ca. 20 minutter før den gikk ned til en liten elv og svømte over. Det var da jeg passet på å filme,» forteller han.

Denne filmen publiserte han raskt på Facebook, og den har i skrivende stund blitt sett av over en halv million mennesker.

Hans forteller også at han var på vakt mens han filmet elgen. «Man vet ikke hvordan et vilt dyr reagerer. Men etter at den hadde spist ferdig gikk den ned i vannet igjen. Så kom den opp på den andre siden og vandret inn i skogen igjen.»

De som kjenner til elgen godt fortalte Hans at den er rundt 8 år gammel, og at den har en bakgrunnshistorie: «Moren hans var også hvit, og fikk ham sent, når hun var ca. 17 år. Så døde hun da han var rundt ett år gammel. Den vinteren ble han passet på av en lokal bonde,» forteller han til Expressen.

SE filmen, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis du også ble fascinert av denne hvite kjempen!