Paret poserer stolt med løven de har skutt. Det som skjer SEKUNDER senere gir meg gåsehud!

33901

Paret har akkurat skutt og drept den majestetisk løven, og smiler inn i kameraet for å forevige øyeblikket. Men de ser ikke faren som lurer i bakgrunnen.

Oppe i høyre hjørne ser vi at noe nærmer seg paret, men når mannen reiser seg opp for å fikse på kameraet blir det skjult for oss igjen.

Plutselig reiser kvinnen seg fra der hun sitter med det døde dyret, og hun og mannen løper sin vei med et skrik. Først da ser vi den andre løven – og den angriper.

Man hører et skudd blir avfyrt, men snart ser vi at løven går tilbake foran kameraet. Paret er ikke til å finne.

Denne videoen har blitt sett over 13 millioner ganger, og viser en løve som tar hevn på menneskene som dreper arten dens for trofeer og sport. Men den er ikke ekte. Verken løver eller mennesker ble skadet i videoen.

Filmen drar oppmerksomheten vår mot det faktumet at millioner av neshorn, løver, elefanter og andre eksotiske dyr blir drept hvert år – bare for menneskers underholdning. Problemet er at vanligvis så tar disse «jegerne» bildene sine, og kan dra hjem igjen å skryte av «fangsten» sin uten at de får noen konsekvenser.

Disse grusomme og meningsløse drapene må ta slutt, ellers vil disse vakre og majestetiske dyrene forsvinne fra jorden vår for alltid.

DEL dette med vennene dine på Facebook hvis du også er imot denne forferdelige «sporten».