Passasjerene blir RASENDE når mannen forlater hunden sin på bussen. Men så ser de halsbåndet!

3671

De som befinner seg i Seattle, USA og tar bussen som følger D-linja, kan – med litt flaks – få øye på en litt uvanlig passasjer.

Hunden Eclipse skapte nemlig litt av et oppstyr de første gangene hun bestemte seg for å ta bussen alene til parken. Matfar, Jeff Young, hadde ikke blitt ferdig med sigaretten sin da bussen kom, så Eclipse hadde hoppet på uten ham. Når han innså at hunden var borte, dro han straks til parken i håp om å finne henne der – og det gjorde han!

Til de andre passasjerenes store overraskelse, hadde den smarte labradoren gått rolig inn på bussen, hoppet opp i et vindusete, og gått ut når hun så parken fra vinduet. Én passasjer reagerte i vantro: «Hva skjedde nå?!»

Etter den gangen har Eclipse tatt turen alene til parken flere ganger, og nå har hun fått seg et eget laminert busskort på halsbåndet.

Alle busssjåførene vet hvem hun er, og hun har blitt svært populær blant de andre passasjerene på linja også:

«Hun gjør alle så glade! Hvem blir vel ikke forelsket i det fjeset!» forteller Tiona Rainwater, en fast passasjer på bussen.

Eieren forteller at hun trenger mye kos hele dagen, og legger seg gjerne på fanget til fremmede mennesker som er snille med henne.

Denne smarte hunden tar altså bussen 3-4 stopp til parken helt uten problemer, og elsker friheten hun får med sitt eget busskort!

Eclipse har også fått mange fans etter at hun begynte å ta bussen alene, og nesten 9000 mennesker følger siden hennes på Facebook.

SE videoen nedenfor og DEL denne søte historien med vennene dine!