Bussjåføren tar ett spesielt stopp hver dag: Og har med seg en LIVSVIKTIG leveranse

1209

Selv om dyr ikke kan prate selv, så kan mennesker og dyr likevel kommunisere gjennom handlinger, tone og kroppspråk. Denne herreløse hunden bor på gata, og er antageligvis ikke særlig vant til mennesker. Men det finnes ett menneske han liker: Bussjåføren.

Løshunder finnes dessverre i mange land, og det er umulig å kunne redde dem alle. Men det betyr ikke at vi ikke skal prøve å gjøre livet litt bedre for de hundene vi møter.

Organisasjonen Feed The Furbabies Canada ønsker å gjøre nettopp det. De vet at de ikke kan finne hjem til alle løshundene, men de kan i det minste sørge for at de ikke går sultne.

Organisasjonen består av frivillige som hjelper hundene ved siden av sin egen jobb – eller mens de er på jobb i dette tilfellet!

Denne bussjåføren kjører skolebuss hver dag, og oppdaget for 2 år siden en hund som rotet gjennom noen søppelbøtter for å finne mat.

Hun hadde ikke mulighet til å hjelpe hunden da, men så etter den neste dag da hun kjørte forbi igjen. Hun hadde tatt med seg en pose mat til den, og da hun så hunden stanset hun bussen.

Hunden var svært sky, og våget nesten ikke å nærme seg bussen med det første. Men halen logret vilt da hun kastet ut posen med mat til ham, og siden den gang har dette blitt tradisjon.

 

Hver dag, mandag til fredag, møtes de på samme plass. Hunden venter logrende på bussen, og hun kaster ut en pose med mat til ham. Han er nok fortsatt skeptisk til mennesker, men akkurat bussjåfører, de er en vennlig sort!

Etter mange utlysninger er det fremdeles ingen som vet hvor hunden kommer fra eller hvor han hører til. Det triste er at kanskje maten han får av bussjåføren er det eneste han får å spise hele uka.

SE videoen av det daglige møtet mellom hund og bussjåfør nedenfor, og DEL gjerne historien med vennene dine om du også synes bussjåføren gjør en god gjerning!