16. juli 2024

Han ser noen små gule baller i gresset. Når han kommer nærmere blir SKREKKSYNET et faktum

Dessverre hører vi så altfor ofte om katter og hunder som blir forlatt ute i naturen, og etterlates for å dø. Men selv om dette kanskje er vanligst, skjer det ikke bare med hunder og katter.

I februar i år gjorde en engelskmann en oppdagelse som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen hans. Han var ute på tur da han plutselig hørte noen rare lyder fra et nærliggende område, så han gikk for å undersøke.

Men når han kom dit så han noe utrolig: Det han først trodde var et drøss med gule baller viste seg å være hundrevis av små kyllinger!

Han ringte til dyrebeskyttelsen og ved nærmere inspeksjon ble det konstatert at det var nesten 1800 kyllinger som hadde blitt dumpet i området! Og verst av alt? De var bare en dag eller to gamle.

De frivillige som kom for å hjelpe fortalte at de aldri hadde sett noe lignende i hele sitt liv, og dessverre hadde mange av kyllingene allerede dødd. Det finne også masse rev og rovfugler i England, så man kan regne med at en del av dem har blitt tatt av dem også.

Heldigvis overlevde resten av dem på grunn av denne mannens raske reaksjon, og det foregår nå en undersøkelse for å finne ut hvem som har gjort denne ugjerningen.

SE videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine hvis du også hadde gjort det rette om du hadde funnet dem!