Mannen har blitt banket opp til det ugjenkjennelige. Men vent til du hører HVORFOR!

3232

Min første tanke da jeg så bildet av denne forslåtte mannen var «Uff, stakkars! Det så ikke godt ut!» Det angrer jeg på nå.

For etter å ha fått med meg hele historien sitter igjen med tanken «Han fortjener all julingen han fikk. Og enda litt til.»

For dette er nemlig ansiktet til en voldtektsmann som forgrep seg på nevøens kjæreste – og ble tatt i akten av nevøen selv.

Mannen med det forslåtte ansiktet er 52 år gamle William L. Mattson. Han ønsket å tilbringe nyttårsaften med nevøen og kjæresten hans, og han ankom før nevøen til huset hennes.

Da så han sin mulighet til å tilnærme seg den langt yngre kvinnen. Når nevøen kommer hjem hører han hulkende lyder fra soverommet. Han løper straks inn, ser det forferdelige som skjer, og eksploderer av raseri!

Nevøen går løs på onkelen, får ham bort fra kjæresten, og jager ham fra huset før han ringer politiet. Når politiet kommer må de bruke alt de har av krefter for å få nevøen bort fra den grusomme onkelen.

Onkelen selv sier under avhøret at nevøens kjæreste samtykket. Dette nekter hun for.

Jeg står for det jeg sier, denne mannen hadde fortjent enda med juling enn det han fikk. Nå håper jeg bare at han får straffen han fortjener, og blir sperret inne til han råtner.

Del denne historien med vennene dine på Facebook om du også synes han fortjener hvert eneste blåmerke!