Mammaen gjemmer en mikrofon i sekken til sin autistiske sønn: Da gjør hun en GRUSOM oppdagelse

997

En mamma vet alltid når noe er galt, og denne mammaen bestemte seg for å komme til bunns i hva som hadde skjedd med hennes autistiske sønn, Camden. Sønnen hadde begynt å oppføre seg annerledes, og mammaen skjønte at ikke alt var slik det skulle være på skolen.

Camden er 12 år gammel og går på en spesialskole i Louisiana, USA, da han har autisme. Men til tross for at klassen hans skulle være spesielt tilrettelagt for ham, begynte mamma Milissa å mistenke at alt noe var fryktelig galt.

Hun og Camden la derfor en båndopptaker i sekken hans en morgen, slik at hun kunne forstå hva som skjedde, da Camden selv ikke helt klarte å beskrive det ordentlig.

 

Da hun hørte gjennom det senere samme dag, fikk hun sjokk. Det viste seg at både en lærer og assistent er direkte ekle og slemme mot Camden, og skremmer den unge gutten når de snakker til ham eller om ham.

«Jeg ville bare gråte, skrike og gjøre alt jeg kunne. Det de gjorde var virkelig forferdelig!» forteller mammaen senere.

Blant annet sier læreren dette til gutten:

«Skriv ordet! Hva er så vanskelig med det?»

Når Camden ikke lykkes med å skrive ordet, fortsetter læreren å håne 12-åringen:

«Camden, hvorfor skrev du ingenting? Dette er grunnen til at du ikke får sitte med de andre. Si DET til mammaen din du!»

En assistent skyter da inn at:

«Om han gikk på Like Oak Middle (en annen skole), hadde han ikke overlevd et minutt!»

Milissa publiserte opptaket på Facebook, og så snart skolen ble gjort oppmerksom på oppførselen deres, ble begge lærerne sparket øyeblikkelig. Rektoren har beklaget til Milissa og Camden, og skriver: «Det er uhørt og ufattelig trist. Vi ber om unnskyldning til familien.»

Camden er dessverre sikkert ikke det eneste barnet som har opplevd denne typen hån og mobbing, og det knuser hjertet mitt.

Forhåpentligvis vil denne saken føre til at ingen flere barn på denne skolen vil bli behandlet så ufyselig, og vi håper Camden vet at han har en skikkelig tøff bjørnemamma som passer på ham!

 

DEL gjerne historien for å ønske Camden alt godt videre, og for å vise din støtte mot hån og mobbing i skolen!