16. juli 2024

Brannmannen er alenepappa til 7 barn, hvorav én kjemper mot kreft – har nå en appell til ALLE:

Når man er vandt med å håndtere hverdagen sammen med en ektefelle, er det svært vondt og vanskelig å plutselig stå igjen helt alene med alt ansvaret. Det er noe denne pappaen kan kjenne seg så altfor godt igjen i.

Brannmannen Jeff Otte fikk sitt livs sjokk da kona plutselig pakket kofferten og dro fra ham og de sju barna deres – bare 4 dager før sønnens store kreftoperasjon.

Dette skriver han:

«Jeg heter Jeff Otte, og i 11 år har jeg dedikert livet mitt til å hjelpe andre som brannmann på fulltid i Illinois (USA). Men nå er jeg i en vanskelig situasjon, og jeg trenger din støtte.

 

Den 26. januar 2016 ble jeg forlatt, og måtte ta vare på mine sju barn alene. Dette var ikke mitt valg. Min kone forlot oss bare fire dager før vår eldste sønn, Brandon, skulle operere ut en svulst fra hodet. Han har diagnosen LCH, en svært sjelden type kreft som forårsaker at en overflod av hvite blodceller samles opp i kroppen og lager svulster. 

Han går nå på en behandling som strekker seg over 52 uker av kjemoterapi. 

 

Nå er min eneste støtte søsteren min, Cindy, som har gjennomgått to store hjerneoperasjoner. Cindy fikk nylig vite fra legen sin at hun har brystkreft, men hun hjelper likevel til så mye hun kan.

Jeg har med stolthet tatt på meg rollen som ‘supermamma’ uten å be noen om hjelp. 

 

Under og etter Brandons operasjon var tiden min med ham begrenset da jeg ble nødt til å returnere til jobben. Nå er det utrolig vanskelig og utfordrende å arbeide heltid som brannmann, og jeg trenger hjelp. 

 

Jeg har laget en Go Fund Me-side for å be om donasjoner, bønner, eller bare en enkel deling på Facebook. Jeg er i desperat behov etter økonomisk støtte for å få hjelp til barna, slik at jeg kan fortsette å jobbe for å ha råd til Brandons behandlinger.»

 

Jeff har også et barn med lærevansker og nedsatt utvikling, og det er veldig komplisert for ham å takle alt dette samtidig – helt uten støtte på hjemmefronten.

Vi vil dele dette med alle der ute, i håp om å støtte Jeff og familien hans i denne vanskelige tiden – og håper at flere kan hjelpe denne familien i nød!

SE videoen nedenfor, og les gjerne innpå donasjons-siden deres eller DEL artikkelen med vennene dine på Facebook! Vi ønsker Jeff, Brandon, Cindy, og hele familien hans all kjærlighet og lykke fremover!