Babyen sovner på teppet. Valpens reaksjon? Den har nå blitt sett 61 MILLIONER ganger!

2328

Det er ingen tvil om at babyer og valper er to ting som virkelig får hjertet til å smelte, men å se dem sammen? Det blir nesten for mye for meg!

Hunder er virkelig menneskets beste venn. De er lojale, beskyttende, omtenksomme og fulle av kjærlighet. Men skal vi tro denne videoen er ikke dette noe de lærer opp igjennom årene, men noe de blir født med!

Den lille valpen i videoen nedenfor ble funnet fastbundet til gjerdet utenfor huset til denne lille familien. Ingen kom tilbake for å hente henne eller meldte henne savnet. Hun hadde blitt forlatt der for å dø eller klare seg selv.

Heldigvis bestemte familien i videoen seg for å ta henne til seg!

I videoen nedenfor har familiens nyfødte baby sovnet på teppet på gulvet. Valpen Callie er også minst like trøtt, men kjemper for å holde seg våken – slik at hun kan beskytte babyen!

Til slutt tar søvnen overhånd, men ikke før hun klarer å legge hodet sitt beskyttende over ryggen til babyen. For et stort hjerte på denne lille valpen!

Jeg smelter… det er som om Callie føler at oppgaven hennes er å passe på dette lille mennesket, og jeg er sikker på at de to kommer til å bli verdens beste venner gjennom årene! SE den søte videoen selv, og DEL hvis hjertet ditt også smeltet!