Pitbull-flokken angriper den 97-årige kvinnen. Da kommer den usannsynlige HELTEN til unnsetning

7036

Når det står om livet til de man er glad i, kan man klare de utroligste ting. Det vet kanskje 97 år gamle Sophie bedre enn noen.

De fleste liker jo helst å tenke på hunder som kosete kjæledyr som er en del av familien, men dessverre så finnes det også de som ikke er så snille.

I noen tilfeller kan hunder bli aggressive og farlige, og ofte ser vi at dette er på grunn av hvordan eierne har trent dem opp.

97-årige Sophie Thomas fikk nylig en grusom opplevelse i sin egen hage da hun ble omringet at en flokk på fire pitbull-hunder.

Den nesten hundre år gamle kvinnen var bare ute å luket ugress da hundene bykset mot henne, omringet henne og begynte å oppføre seg aggressivt og truende. Den ene kastet seg mot henne og bet henne, men hun klarte å slå den hardt i hodet slik at den trakk seg bort.

Men dette likte ikke de andre hundene. En annen hund bykset frem for å fortsette angrepet på den gamle kvinnen, og hun sto lammet av skrekk.

Men da dukket plutselig den usannsynlige helten opp.

YouTube

Sophies katt, Tiger, så at matmor var i trøbbel, og stormet inn i sirkelen for å beskytte henne. Da hundene så katten begynte de øyeblikkelig å jage den, og katten ledet dem bort fra Sophie som kunne løpe inn i huset sitt for å behandle sårene hun hadde fått.

Hun forteller i videoen at hjertet hennes hamret vilt i brystet, og hun skalv av skrekk. Men mest av alt var hun redd for at katten hennes hadde blitt skadet eller drept av hundeflokken. Men plutselig hørte hun en lyd utenfor døren, og der satt modige lille Tiger og ville gjerne komme inn!

«Hun er alltid med meg, og fotfølger meg hvor enn jeg går,» forteller Sophie om den modige katten. «Jeg vet ikke hva som hadde skjedd om ikke hun hadde beskyttet meg den dagen».

YouTube

Det viste seg at det var naboens hunder som hadde angrepet 97-årige Sophie. Naboen selv skylder på at sønnen hadde latt døren til rommet sitt stå åpen den dagen, og at hundene hadde rømt ut vinduet hans. I tillegg slår hun fast at hundene egentlig bare «lekte».

Tiger er virkelig et passende navn for denne modige katten, og det var bare flaks at ingen ble verre skadet eller mistet livet. SE videoen nedenfor, og DEL gjerne artikkelen hvis du også hyller denne kattens store mot!