Øvelsene mot ryggsmertene KRYMPET midjemålet hans med over 10 cm på bare noen uker!

3452

Jeg sliter en del med vondt i ryggen, og bruker det dessverre noen ganger som en unnskyldning for å ikke trene… Men med disse øvelsene slår man to fluer i én smekk!

Denne japanske teknikken tar bare noen minutter av tiden din hver dag, og var i utgangspunktet ment som en måte å bli kvitt ryggsmerter på.

Den japanske skuespilleren Miki Ryosuke fikk øvelsene etter at han klaget over smerter i ryggen, og resultatene fikk alle til å måpe: Ikke bare ble han kvitt ryggsmertene, men han hadde også gått ned hele 12 kg bare uker etter at han begynte! Over 10 cm hadde også forsvunnet fra midjen hans, og da bestemte Miki seg for å dele teknikken med alle:

Nedenfor kan du også se den enkle instruksjonsvideoen, og følge øvelsene steg-for-steg. Jeg kan garantere at dette er noe alle kan klare, og du har nok aldri sett noe lignende før!

Dette er nemlig ikke typisk trening, slik man blir svett av, men består heller av riktig pusteteknikk.

Grunnen til at det virker?

Fett består av oksygen, hydrogen og karbon. Når oksygenet du puster inn når fettcellene dine, brytes fettet ned til karbon og vann. Så, jo mer og dypere du puster, jo mer oksygen vil nå fettcellene dine, og bryte dem ned.

SE videoen nedenfor, slik at du vet at du gjør øvelsene riktig. Det er viktig å huske på at man skal puste dypt inn i tre sekunder, før du puster ut i sju sekunder. Gjenta dette i 2-10 minutter hver dag, så kommer du snart til å få både bedre rygg og smalere midje!

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men det kommer ikke til å stoppe meg fra å prøve det ut i sommer! SE videoen og DEL gjerne dette tipset med vennene dine også!