Ingen forstår hvorfor kua rauter uavbrutt. Da avsløres den fæle SANNHETEN hos den forrige eieren

1953

Denne kua hadde nettopp blitt reddet av en dyreorganisasjon, men sto å rautet uavbrutt, dag og natt. Dyrevennene som hadde reddet henne fra sin forrige eier skjønte ikke hva som foregikk eller hvorfor hun oppførte seg slik.

Men de gav ikke opp, det måtte være en grunn til at det virket som om kua var lei seg og søkte etter noen. Så de dro tilbake til den forrige eieren hennes, hvor de fant ut det fryktelige som hadde skjedd.

Gentle Barn heter organisasjonen som redder gårdsdyr fra å bli mishandlet, sulte eller annen vannskjøtsel. En dag fikk organisasjonen inn en ku ved navn Karma. Men eierne de hadde tatt Karma i fra hadde holdt noe hemmelig. Hun hadde nemlig en liten kalv.

Eierne ville mest sannsynlig beholde kalven selv og selge den som kjøtt. Karma gråt og rautet etter kalven sin hver eneste dag, som var etterlatt på det fryktelige stedet uten at noen visste om det og kunne hjelpe.

Men dyrevennene skjønte heldigvis at noe var galt når hun rautet så mye, og så at jurene hennes lekket melk. Da var det mannen Rojas som bestemte seg for å ta affære, og han tok med seg noen kolleger og forlangte at den lille kalven skulle gjenforenes med sin mor.

De klarte heldigvis å overtale eieren, og fikk tatt med seg kalven inn i hengeren. Når Karma ser hengeren ankomme løper hun mot den og rauter høyt i håp om å få svar fra kalven sin – og endelig får hun det!

Gjensynsgleden er stor hos både mor og barn, men før de når bort til mammaen knekker kalven sammen. Den er stresset, utsultet og sliten, og må få hjelp til å komme inn i innhegningen – hvor den kollapser igjen.

Men med litt kjærlighet fra Rojas og mamma Karma kommer han seg snart på beina igjen, og får endelig i seg næringen han desperat trenger.

Mammaens reaksjon når hun ser kalven sin er helt utrolig… De som ikke tror at dyr har følelser som du og jeg kan bare se videoen nedenfor!

SE videoen og DEL den gjerne med vennene dine hvis du også ble rørt av det utrolige morsinstinktet til denne mammaen!