22. juni 2024

9-åringen gir politimannen en hemmelig lapp. Når han leser beskjeden reiser han seg LYNRASKT

Når politimannen får en lapp av en 9 år gammel gutt spratt han øyeblikkelig opp fra stolen. Lappen bærer han med seg hver eneste dag.

Det hele skjedde en dag da 9 år gamle Noah fra USA var med mammaen sin og spiste frokost på Denny’s. Der så han en ensom politimann sitte bare noen bord unna dem.

Noah har nemlig en drøm: han har lyst til å bli politi når han blir stor, og spurte mammaen om han fikk lov til å gå å se hei til politimannen Eddie Benitez.

Det fikk han selvfølgelig lov til, men på vei bort ble han så nervøs at han ikke turte likevel. Da kom han på en ny plan:

Noah hadde nemlig spart noen penger han hadde fått til bursdagen sin og han ville betale for frokosten til Eddie.

Mammaen vinket til servitrisen og lot henne vite om planen. Etter de hadde betalt Eddie’s regning, fikk Noah skrive en liten beskjed til ham på kvitteringen.

Så tok Noah kvitteringen forsiktig med bort til politimannen.

Eddie så den sjenerte gutten komme mot ham med en kvittering, og lurte først på hvorfor de hadde sendt en liten gutt – men det tok ikke lang tid før han skjønte hva som hadde skjedd.

Etter at han hadde lest hva den unge gutten hadde skrevet kunne han ikke gjøre annet enn å sprette opp av stolen for å ta et bilde sammen med ham!

På kvitteringen hadde Noah skrevet:

«Jeg har lyst til å ble deg når jeg blir stor. Takk for din innsats. Noah.»

Selv sier Eddie:

«Det betyr virkelig mye. Det betyr at jeg må våkne hver morgen, ta på meg uniformen, og gjøre det jeg gjør. Du skjønner… det at det betyr at jeg må fortsette å gå foran som et godt eksempel for disse unge guttene.»

Nå bærer han lappen med seg hver eneste dag.

Når Lakeland Police Department (der Eddie jobber) fikk høre om hendelsen, syntes de det var så fint at de delte bildet på Facebook-siden sin.

Noah ble veldig stolt over at politi-heltene hans likte initiativet hans, og han vil nå bli politi mer enn noensinne!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes dette var en fin måte å hylle politiet på!