16. juli 2024

Foreldrene ante ingenting: Skjult kamera avslører barnepasserens UMENNESKELIGE mishandling

Hva gjør man når man har små barn og begge foreldrene må arbeide? Jo, da tyr man til barnehagen! De som jobber der kan man jo stole på, eller..?

Småbarnsmammaen Desiree LaBlanc ante fred og ingen fare da hun møtte 28 år gamle Christina Williamson, som driver en barnehage fra hjemmet sitt i Des Moines, Iowa i USA. Kvinnen virker smilende og trygg, og andre foreldre hadde til og med anbefalt henne personlig. Men det skulle snart vise seg at ingen hadde noen anelse om hva som egentlig foregikk så snart de snudde ryggen til.

På tidspunktet da dette skjedde arbeidet Desiree som etterforsker hor barnevernet i Des Moines. Hun er sikker på at hun kan kjenne igjen tegn på barnemishandling, og alt ser ut til å gå fint med babyen i barnehagen. Christina virker svært kompetent og omtenksom, og barnehagen er ren og barnevennlig. Hun sender alltid foreldrene bilder gjennom dagen, og forteller dem øyeblikkelig hvis noe er galt med barna deres. Desiree er virkelig fornøyd, og stoler på at babyen hennes har det bra de timene hun er i barnehagen.

Men så en dag skjer det som ikke skal skje: Sjefen til Desiree ringer og sier at hun skal gå å hente babyen sin øyeblikkelig og ikke si noe til Christina. Desiree skjønner at noe er fryktelig galt, og henter datteren sin ut fra barnehagen bare minutter senere.

Snart kommer sannheten frem. Christina’s eksmann hadde i hemmelighet installert skjulte kameraer i huset etter at en av de eldre barna hadde kommet med noen forstyrrende kommentarer. Når han så videoen senere på dagen, ringte han politiet med en gang. Videoen viser hvordan Christina helt ut av det blå begynner å mishandle barna – og særlig den lille babyen til Desiree.

Desiree kan ikke tro det hun får se. Den ellers så vennlige og søte Christina skriker på barna, smeller dem i gulvet, løfter dem etter hodet, bøyer dem i to… det er for grusomt til å se på for enhver mamma.

Christina blir anmeldt og snart plukket opp av politiet. Bevisene fra videoen taler sterkt imot henne, og hun sier seg til slutt skyldig i mishandlingen av barna. Hun får bare 5 år i fengsel…

Desiree og de andre foreldrene er fremdeles i sjokk, og Desiree valgte å slutte i jobben sin for å ta vare på datteren sin selv. Christina skyldte på at hun hadde flere psykologiske problemer, men det er ingen unnskyldning til å torturere babyer og små barn!

Heldigvis ble hun avslørt og fengslet… SE den forstyrrende videoen nedenfor, og DEL dette hvis du er enig i at hun fikk altfor mild straff!

NB! Vi advarer om svært sterke bilder!!