22. juli 2024

10 dager etter aborten er hun tilbake for en ny sjekk. Det legene oppdager gir dem HAKESLEPP!

Michelle og Ross Hui fra Newbridge i Irland opplevde nettopp en stor lykke: De har allerede to barn sammen, og finner ut at de venter sitt tredje barn!

Men lykken skulle ikke vare lenge. På vei til jobb en dag kjenner hun plutselig en skarp smerte, og så snart hun er fremme løper hun inn på toalettet. Der finner hun blod.

31-åringen ringer mannen sin, og han kjører henne øyeblikkelig til sykehuset. Der får de bekreftet sine verste anelser: Hun har mistet babyen.

 

Legene gir Michelle to piller som blir brukt til aborter for at de skal hjelpe henne å «rense» livmoren slik at hun ikke får noen infeksjoner. Tobarnsmoren stoler på legene, og tar pillene. Etter en natt på sykehuset kan Michelle dra hjem igjen, og hun får med én gang trøst av venninnene sine, som gir henne en flaske vin som trøst.

Etter noen dager tar Michelle en graviditetstest for å sjekke om det er noe som er igjen. Det er det, og bare 10 dager etter det siste sykehusbesøket hennes er hun tilbake igjen. Men det som skjer da kunne ingen ha forutsett!

Legene på Rotunde Hospital i Dublin undersøker Michelle igjen, og får nesten hjerteinfarkt når de hører det: Hjerteslag!

Michelle er fremdeles gravid med et levende barn til tross for spontanaborten, abortpillene og vinen! Det viser seg at hun originalt ventet tvillinger, men én av tvillingene døde. Hvordan kan den andre ha overlevd alt dette? Selv ikke legene har noen forklaring..

Michelle forteller: «Legen gikk ut av rommet og kom tilbake igjen med en eldre kollega som gjentok undersøkelsen. Da sa han: ‘Du kommer ikke til å tro det, men vi hører hjerteslag.’ Det var den beste følelsen i verden!»

Lille Megan kommer til verden noen måneder senere og overrasker alle. Hun er en sunn og frisk liten pike og mammaen beskriver henne som «en sunn pudding av en baby!»

Hele familien er overlykkelig, og i dag er 18 måneder gamle Megan hele familiens øyensten. Søsknene Mya på fire og Noah på 2 elsker den lille søsteren sin, og Megan blir av alle omtalt som et lite mirakel.

Det er uklart hvordan legene kan ha oversett Megan gjennom alle undersøkelsene Michelle hadde gjennom graviditeten, men de mistenker at blodet og tvillingen hennes hadde skjult henne fra ultralyden.

DEL historien om lille Megans kamp om livet allerede før hun ble født hvis du også ble imponert over den lille engelen!